Sv.co

  • Tuinbouw
  • De Lier

SV.CO

SV.CO is een potplantenkwekerij gevestigd in het Westland. SV.CO heeft twee vestigingen in De Lier en één in Maasdijk. De SV.CO Crew bestaat uit 48 gemotiveerde teamleden. Wij telen diverse bloeiende potplanten, waarvan Kalanchoe en Potchrysant de hoofdteelten zijn. Uitgangspunt is dat we de eindklant steeds willen verrassen met nieuwe rassen. Wij geven klanten gemak door maatwerk en snel te leveren. Het plezier dat we hebben in vernieuwen stralen we uit. Wat we verder belangrijk vinden is dat we zuinig zijn op elkaar en op onze omgeving.

StrijbisVerbeek COokies:

SV.CO produceert een Collection zoals hierboven vernoemd, deze zijn te vergelijken met COokies, de producten zijn bijzonder alledaags, gewoon speciaal net als een koekje bij de koffie, wij hebben als het ware een koektrommel vol keuze, van basic (biscuit) tot special (delicatessen) De bloeiende potplanten welke geteeld worden zijn een gehele verzameling in verschillende vormen, iedere dag vers en veel keuze!

StrijbisVerbeek COmpany:

SV.CO is een samengaan van Strijbis en Verbeek in 2006. In 2010 treed zoon Jelle Strijbis toe tot de directie van Strijbisverbeek, waarna in november 2011 een meer internationalere naam wordt aangenomen genaamd SV.CO

StrijbisVerbeek COnnect:

SV.CO is ingericht op daghandel, dagelijks worden er bestellingen besteld door handelaren en dezelfde dag afgeleverd. Daarnaast stimuleert SV.CO samenwerking, met zowel, exporteurs, klanten en stekleveranciers.

StrijbisVerbeek COnsumer:

SV.CO heeft een Consument gerichte instelling en een Consumenten verpakking. De producten zijn authentiek en daarnaast worden er ook aparte soorten verpakt naar de voorkeur van de eindgebruiker.

StrijbisVerbeek COllection:

SV.CO maakt diverse collecties producten. SV.CO streeft ernaar om de producten die het teelt, volledig te beleveren, van Normale naar Special en van Rijp naar Rauw. Daarnaast kunnen alle soorten op soort en per kleur worden besteld. Dit wordt gedaan in het assortiment, potchrysanten, kalanchoes, kerststerren en Primula Obconica.


Vacatures van Sv.co

Momenteel heeft Sv.co geen vacatures open staan.