Teunissen + Berendse vastgoedprojecten b.v.

  • Zakelijke dienstverlening
  • Naaldwijk

Bouwprojecten ontwikkelen is ons vak

Bouwprojecten ontwikkelen is ons vak. Wij zijn actief in vastgoed in de ruimste zin van het woord. Van het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten tot het beheren van een eigen vastgoedportefeuille. Wij realiseren projecten voor zowel de zakelijke- als woningmarkt met een sterke geografische focus op de regio Westland. Het bedrijf is hier immers geboren en getogen. Doordat wij de markt als geen ander kennen in combinatie met een slagvaardige Westlandse mentaliteit, tekenen wij steevast voor succesvolle ontwikkelingsprojecten met uitstekende commerciële perspectieven.

Oog voor kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit staat altijd bovenaan. Dat begint al in het ontwerpstadium, met architectuur die onderscheidend is. Gedurende het traject van advies tot realisatie gaat een strakke regie hand in hand met een ongekende flexibiliteit. Achter de schermen, vanuit het kantoor in Naaldwijk, opereert Teunissen + Berendse met een klein team van toegewijde specialisten, aangevuld met een netwerk van uitvoerend personeel.

Eén voor één medewerkers voor wie afspraak afspraak is. En die als het nodig is razendsnel kunnen schakelen. Zelfs in een laat stadium zijn wijzigingen nog door te voeren. Bouwen gebeurt immers altijd in eigen beheer. Het resultaat: woningen, bedrijfshallen, opslagunits, winkels en kantoren die hun weg naar de markt weten te vinden.

Vacatures van Teunissen + Berendse vastgoedprojecten b.v.

Momenteel heeft Teunissen + Berendse vastgoedprojecten b.v. geen vacatures open staan.