TNI

  • Handel & Retail
  • Maasdijk

Opgericht door telers van formaat

Zegt u vruchtgroente, dan zegt u Terra Natura International (TNI). Uniek is dat ons bedrijf is opgericht voor én door vruchtgroentetelers van formaat. Ondernemers met lef, die passie hebben voor hun product en oog voor de markt. De gedrevenheid om consumenten de beste groente te leveren, zit ook in het DNA van TNI. Door de korte keten kunnen retailers in Europa jaarrond rekenen op topproducten, direct van de bron.

Focus maakt TNI slagvaardig

Onze partners zijn Europese retailers, onze corebusiness is vruchtgroente: tomaten, paprika’s, komkommers, aubergines en pepers. Die focus maakt TNI slagvaardig en betrouwbaar. Snel en efficiënt spelen wij in op elke wens van de klant. Op het gebied van producten, concepten, verpakking of logistiek.

Een gedeelde passie voor vruchtgroente

TNI denkt verder dan vandaag of morgen. Met onze uitgebreide kennis over vruchtgroenten, consumenten én trends investeren wij voortdurend in nieuwe concepten voor de toekomst. Dat doen we in nauw overleg met klanten. Onze ideeën zorgen voor een onderscheidend assortiment in het versschap. Ondernemen met passie voor vruchtgroenten, dat is TNI.

Vacatures van TNI

Momenteel heeft TNI geen vacatures open staan.