Transportbedrijf C. Vreugdenhil

Bekijk vacatures
Terug naar overzicht
  • Logistiek
  • Maasdijk

Van Cees Vreugdenhil wordt voortgezet door zijn familie.Sinds 1997 is C. Vreugdenhil Internationaal Transport B.V. gevestigd op “Transportcentrum Westland” te Maasdijk, strategisch gelegen langs de A20 tussen de Westlandse tuinbouw en de Rotterdamse haven.Sinds de oprichting is het beleid steeds gericht geweest op een gestadige en verantwoorde groei, deze beleidsbepaling wordt vandaag de dag nog steeds gehanteerd.

Naudé-Vreugdenhil
Transport Naude-Vreugdenhil Transport is onze agentschap die is gevestigd op de groothandelsmarkt “Rungis”, te Parijs. NV Transport is het vaste aanspreekpunt voor diverse klanten in de omgeving van Parijs, verder dient het agentschap als ondersteuning van onze chauffeurs die dagelijks de bestemming Parijs aandoen.

Berneco Transport
ABVoor uw zendingen naar Zweden, hebben wij een samenwerkingsverband met Berneco Transport AB te Zweden. Berneco is, evenals C. Vreugdenhil Internationaal Transport B.V., een familiebedrijf met de bestemming Benelux als specialiteit. Door deze samenwerking onderhouden wij een dagelijkse lijndienst tussen Benelux en Zweden.www.berneco.se

Vacatures van Transportbedrijf C. Vreugdenhil

Momenteel heeft Transportbedrijf C. Vreugdenhil geen vacatures open staan.