TST B.V.

  • Techniek/Industrie
  • Monster

TST biedt u alle diensten op het gebied van kasonderhoud en reparatie aan. Met circa 900 hectare in onderhoud en meer dan 30 jaar expertise staat kwaliteit en service verlening hoog in het vaandel.

Wij zijn werkzaam in de kassenbouw-dienstverlening en onderhouden, repareren en verbouwen/renoveren uw tuinbouw gerelateerd bedrijf. Onze hoofdactiviteit is het Kas Oké Plan; dat zich ieder jaar weer uitbreidt. Met een onderhoudscontract verzekert u zich voor een vaste jaarpremie van directe service bij calamiteiten en van periodiek onderhoud aan uw complete glasopstanden. De kas wordt jaarlijks compleet nagelopen op o.a. ruitschade, luchtmechaniek, goten etc.

Bovengenoemde punten worden jaarlijks uitgevoerd en waar nodig gerepareerd. De kas wordt geïnventariseerd en bij ons ingevoerd zodat we bij een probleem direct kunnen handelen. De glasvoorraad wordt door ons, op verzoek van de klant, op pijl gehouden. Naast deze jaarlijkse controle wordt er bij calamiteiten altijd snel actie ondernomen. In geval van schade door storm, sneeuw etc. hebben klanten met een onderhoudscontract altijd voorrang.

Vacatures van TST B.V.

Momenteel heeft TST B.V. geen vacatures open staan.