Van Adrichem Kwekerijen

  • Tuinbouw
  • De Lier

Vandaag de dag is Van Adrichem Kwekerijen de betrouwbare producent van de smakelijkste grove trostomaten. Retailketens in Duitsland, Italië, Scandinavië, Spanje en Oost-Europa rekenen jaarrond op onze dagverse tomaten. Aan die positie en reputatie hebben we jarenlang gewerkt.

In 1950 legde Geert van Adrichem sr., de vader van de huidige vier eigenaar/directeuren, de basis van het huidige bedrijf. Tussen toen en nu is veel gebeurd. Van plat glas en koude teelt naar staand glas en verwarming. De overstap naar substraat. De introductie van buisrailsystemen. Anno nu is Van Adrichem Kwekerijen een zeer efficiënte onderneming van in totaal 40 ha., verdeeld over drie locaties.

Natuurlijk werken we vandaag de dag met de nieuwste technieken voor duurzaamheid: warmtekrachtkoppeling, optimale benutting van restwarmte en CO2, natuurlijke gewasbescherming en assimilatielampen. Bovendien zijn we zuinig op de mensen die bij ons werken. Zo produceren we grove trostomaten waar iedereen zo lang mogelijk van kan genieten.

Vacatures van Van Adrichem Kwekerijen

Momenteel heeft Van Adrichem Kwekerijen geen vacatures open staan.