Van der Veen – event engineering

  • Zakelijke dienstverlening
  • Rijswijk

Van der Veen – event engineering is al meer dan 100 jaar actief in de evenementenbranche. Van der Veen verhuurt en installeert alle technische voorzieningen die nodig zijn voor een unieke presentatie en beleving: van hightech licht-, beeld- en geluidsinstallaties tot essentiële stroomvoorziening, trussing, rigging en IT-netwerken.

Wij hebben passie voor ons vak. Onze klantgerichte aanpak heeft gezorgd voor succesvolle projecten voor onze klanten en hun bezoekers. Niet alleen in Nederland, maar door heel Europa verzorgen wij toonaangevende projecten.

Enkele van de evenementen waar wij aan werken zijn de Fruit Logistica in Berlijn, het ABN Amro World Tennis Tournament in Rotterdam, de Fima Agricola in Zaragoza, Masterpiece in Londen, TEFAF in Maastricht, BRAFA in Brussel, NIAS in Mons, DIA in Amsterdam, de Tong Tong Fair in Den Haag en het North Sea Jazz Festival in Rotterdam. Per week voeren wij soms wel een tiental projecten uit, in verschillende landen. Daarnaast is Van der Veen huisleverancier voor de prominente evenementenlocaties Ahoy Rotterdam en de Grote Kerk in Den Haag.

Vacatures van Van der Veen – event engineering

Momenteel heeft Van der Veen – event engineering geen vacatures open staan.