Van Dongen Advies

  • Financieel
  • Monster

Organisatie

Van Dongen Advies is een zelfstandig en groeiend administratie- en belastingadvieskantoor gvestigd in het Westland en sinds 1 januari 2018 ook in Elspeet, waar een enthousiast team hecht samenwerkt ten behoeve van onze klanten. Vanaf 2004 zijn wij zelfstandig actief op het gebied van administratieve en fiscale dienstverlening voor de MKB ondernemer, de ZZP-er en particulier. Wij houden ons niet zozeer bezig met promotionele activiteiten, maar focussen ons op onze klanten: Zij zijn onze visitekaartjes.
Klein maar toch groot en altijd up to date

Van Dongen Advies is aangesloten bij de vakorganisaties RB (Register Belastingadviseurs) en Fiscount, een organisatie van fiscaal specialisten en juristen. Op die manier kunnen wij altijd een beroep op hen doen om u te helpen bij de complexere vraagstukken. Zo zijn wij klein en persoonlijk, maar reikt onze deskundigheid verder dan de kantoormuren. Tevens stelt het RB het bijhouden van vakkennis verplicht. Wij van Van Dongen Advies volgen dan ook zeer regelmatig cursussen, zodat we altijd beschikken over de meest recente kennis en ontwikkelingen op fiscaal gebied, dit is te zien aan het Certificaat van Vakbekwaamheid. Zo zijn onze klanten altijd verzekerd van actuele kennis en adviezen van hun belastingadviseur.
Toekomstgericht
Wij zijn gevestigd in een modern en goed bereikbaar kantoorpand, gelegen in Monster – een mooie plaats in het Westland aan de kust – en tussen ’s-Gravenhage en Rotterdam. Sinds 1 januari 2018 zijn wij ook gevestigd in een karakteristiek pand te Elspeet.  De wereld om ons heen verandert en de sterk ontwikkelende automatisering brengt grote kansen met zich mee, ook voor ons. Ons kantoor speelt hier graag op in en is dan ook hoogwaardig geautomatiseerd en vergaand gedigitaliseerd. Wij werken met diverse online programma’s met scan en herken oplossingen. wij adviseren en begeleiden onze klanten tot een volledige digitale administratie met 24/7 inzicht.
Ons uitgangspunt
Een belangrijk uitgangspunt voor ons is de persoonlijke benadering van onze klanten en relaties. Iedere ondernemer, onderneming en relatie is in onze ogen uniek en staat bij ons centraal. Betrokkenheid, helderheid en vertrouwen zijn de kernwoorden van onze dienstverlening. Iedere klant is bekend bij alle medewerkers, dat benadrukt onze persoonlijke aanpak.

Vacatures van Van Dongen Advies

Momenteel heeft Van Dongen Advies geen vacatures open staan.