Van Koppen van Eijk

  • Zakelijke dienstverlening
  • 's-Gravenhage

Over ons

Onze roots liggen in de agrarische sector, daar zijn we groot mee geworden. Maar inmiddels werken onze medewerkers in verschillende branches, waar behoefte is aan gemotiveerd personeel zijn wij actief. Zo hebben we onder andere opdrachtgevers in de productie, schoonmaak, techniek, logistiek en bouw.

Internationaal netwerk

Een internationaal netwerk biedt ons de ervaring en kennis waarmee we zowel opdrachtgevers als werknemers gericht kunnen ondersteunen en adviseren. Korte lijnen zorgen ervoor dat wij vlug kunnen schakelen. Vestigingen in onder andere Polen en Hongarije ondersteunen in het werven en selecteren van de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Daarnaast zien onze collega’s in het buitenland er op toe dat nieuwe werknemers een prettige transitie naar Nederland ervaren. Deze betrokkenheid naar zowel onze werknemers en opdrachtgevers draagt bij aan onze toekomstgerichtheid.

Toekomstbestendig

De wereld van werk verandert in hoog tempo. Vandaar dat wij ook niet stil zitten. Dagelijks werken onze specialisten aan nieuwe concepten, kijken we naar mogelijkheden omtrent de uitbreiding van ons netwerk en testen wij innoverende technologieën. Daarmee willen wij een ding bereiken: het vinden van werk én werknemers eenvoudiger maken.

Vacatures van Van Koppen van Eijk

Momenteel heeft Van Koppen van Eijk geen vacatures open staan.