Vannova

  • Handel & Retail
  • ANDIJK

MASTER GROWERS

VannoVa is een samenwerkingsverband van een aantal toonaangevende chrysantenkwekers. Door samen te werken op het gebied van productie, marketing en promotie hebben de Master Growers van VannoVa internationaal een toonaangevende positie verworven. De vele jaren ervaring die door de Master Growers zijn opgedaan, maken VannoVa tot een aansprekende, mondiale partner op het gebied van productie en het leveren van chrysanten in het hogere segment.

De chrysanten van VannoVa worden wereldwijd verhandeld, met Oost-Europa als belangrijkste afzetgebied. Dit is niet zo verwonderlijk als je weet dat er al vele jaren zaken gedaan wordt met dit gebied dat topkwaliteit gewend is. Door de jaren heen hebben onze chrysantenrassen een toppositie verworven door constante kwaliteitsverbetering en door in te spelen op de wensen van de klant, het zogenaamde maatwerk.

Nieuwe vormen, nieuwe kleuren en ongekende toepassingsmogelijkheden. Door samen te werken met VannoVa beschikt u over de meest hoogwaardige chrysantenrassen ter wereld.

Vacatures van Vannova

Momenteel heeft Vannova geen vacatures open staan.