VCK Travel

  • Zakelijke dienstverlening
  • Naaldwijk

Ervaar The Personal Touch

Het loopt als een rode draad door onze organisatie en het staat centraal in alles wat we doen: onze persoonlijke aanpak. Dit is wat The Personal Touch voor u betekent.

De lokale wereldspeler

Een zakenreisorganisatie die wereldwijd de weg kent is essentieel. Maar bij VCK Travel treft u meer, wij zijn namelijk bekend in uw regio en spreken daarom uw taal. Binnen en buiten Nederland.

Transparantie heeft een naam

Duidelijkheid en openheid van zaken: VCK Travel vindt het belangrijk. Onze samenwerkingsmodellen zijn daarom gebaseerd op no-nonsense en transparantie.

Verantwoord en duurzaam

VCK Travel is de partner die op een ethisch verantwoorde manier te werk gaat. Wij zijn ons bewust van het milieu en komende generaties.

Dit is wie wij zijn

Zakenreizen boeken en organiseren: laat het over aan een partner met karakter. VCK Travel is de specialist die unieke meerwaarde toevoegt aan elke reis.

Erkende kwaliteit: ISO 9001:2015

VCK Travel beschikt over het certificaat volgens de laatste norm: ISO 9001:2015. Onze bedrijfsprocessen verlopen volgens de nieuwste normen en procedures.

Onze kernwaarden

De beste willen zijn op het gebied van zakenreizen: het zit in onze genen. Lees alles over onze kernwaarden. Ze vormen het fundament van onze dienstverlening.

Bij ons is uw data veilig: ISO 27001:2013

Sinds april 2018 zijn alle kantoren van VCK Travel ISO 27001 gecertificeerd. Dit betekent dat we voldoen aan de meest actuele standaard voor informatiebeveiliging.

Vacatures van VCK Travel

Momenteel heeft VCK Travel geen vacatures open staan.