Vegetables Market Place B.V.

  • Handel & Retail
  • Poeldijk

Vegetables Market Place is in 2001 door Gert Middelburg opgericht. Het handelen in groenten is voor Gert niet onbekend. Integendeel; hij was vroeger zelf teler en had zijn eigen “Ik teel eigenlijk van alles” bedrijf. Gert: “Ik begon het steeds interessanter te vinden om mijn producten zo vers en eerlijk mogelijk te verhandelen, met zo min mogelijk poespas. Ik was er steeds meer mee bezig en ik besloot daarom de export BV van telersvereniging Skyline op te richten. In 2007 zette ik de stap om hierin voor mezelf verder te gaan en zo werd mijn eigen import- en exportbedrijf in verse groenten en fruit een feit. “Vegetables Market Place” stond op de kaart!

Waar het begon als puur import- en exportbedrijf, biedt VMP vandaag de dag een compleet logistiek proces. Van import tot aan verlading en van koeling tot aan export. In 2010 trad Gert zijn zoon, Lennart Middelburg, tot het bedrijf van zijn vader toe. Samen vormen zij een stabiele factor in de soms hectische branche.

De telersachtergrond van Gert is door het hele team van VMP voelbaar. Zijn ervaring en kennis wordt dan ook aan alle medewerkers doorgegeven. We weten waar telers het over hebben als zij praten over kwaliteit en beschikbaarheid. Ons team begrijpt hoe de keten in elkaar steekt en heeft begrip voor ieders positie. We halen graag alle barrières weg, zodat we altijd met u op een gelijk niveau staan.

Klanten, transporteurs en certificaten van VMP

Wij leveren groenten en fruit aan diverse afnemers binnen heel Europa. Dit zijn voornamelijk supermarkten, groothandelaren en markten. Wij werken nauw samen met een aantal vaste transporteurs. Zo bent u ervan verzekerd dat de producten altijd op tijd aankomen.

VMP beschikt over de nodige certificaten die voor een im- en exportbedrijf van belang zijn. Ook de certificering van onze producten vinden we erg belangrijk, dus daar schenken we altijd de nodige aandacht aan. Voor exportdocumenten zoals Phyto document, T1 document, EXA, en CVO bent u bij ons aan het juiste adres.

Vacatures van Vegetables Market Place B.V.

Momenteel heeft Vegetables Market Place B.V. geen vacatures open staan.