VEK Advies

  • Zakelijke dienstverlening
  • Honselersdijk

Wat kan VEK voor ú doen?

Van oudsher staat VEK Adviesgroep bekend als technisch adviesbureau in de glastuinbouw. Onze diensten spitsen zich vooral toe op realisatie van glastuinbouwprojecten.

De tuinbouwsector is een kennis- en investeringsintensieve sector met een eigen dynamiek. Al tientallen jaren wordt de sector gedreven door innovaties die hun oorsprong zowel binnen als buiten de sector vinden. Innovaties die de wensen en eisen van afnemers beantwoorden en innovaties die de voorsprong op concurrenten bewaren of uitbouwen.

VEK Adviesgroep is al ruim 45 jaar actief in de tuinbouwsector. Op ieder moment van de dag zijn VEK adviseurs en specialisten bezig om ideeën te toetsen, concepten vorm te geven, vragen te beantwoorden, problemen op te lossen, kansen te pakken en plannen uit te voeren. Dat doen we in binnen- en buitenland; het is ons dagelijks werk.

We kennen de sector als onze broekzak en we zitten er letterlijk middenin. In ons kantoor in Honselersdijk in het Westland zijn deskundige adviseurs en specialisten werkzaam die in de tuinbouw hun sporen verdiend hebben.

VEK Adviesgroep staat voor professionele en praktische advisering aan ondernemers, organisaties en overheden die direct en indirect in de tuinbouw actief zijn. De advisering is gebaseerd op twee peilers:

  • Ingenieurs: technische advisering bij glastuinbouwprojecten en agrogerelateerde bedrijven
  • Adviseurs: ondersteuning aan ondernemers, investeerders, financiers en overheden op gebied van strategie, organisatie en bedrijfskundige zaken.

Vacatures van VEK Advies

Momenteel heeft VEK Advies geen vacatures open staan.