Versland Selection B.V.

  • Handel & Retail
  • Poeldijk

Versland Selection levert jaarrond een compleet assortiment dagverse groenten van topkwaliteit aan exporteurs, retail, groothandel en verwerkende industrie. Voor een groeiende groep telers en telersverenigingen verzorgen we de afzet van hun groenteproducten. Onze kernwoorden zijn flexibel, innoverend en servicegericht om zowel afnemers als producenten te ontzorgen.

Versland Selection levert topkwaliteit, werkt continue aan verbeteringen, geeft maximale service en is klantgericht. Bijvoorbeeld voor de verwerkende industrie vindt het telen van de verschillende kleuren sla op recept plaats. De afnemers krijgen de groenteproducten volgens hun wensen geleverd. We streven naar langdurige relaties en tevreden afnemers.

Versland Selection staat proactief in de markt en wacht niet af totdat de afnemer erom vraagt. We zijn actief bezig met innovaties op het gebied van teeltwijzen en groentesoorten. Onze visie voor de toekomst is het vasthouden van de topkwaliteit en maximale service. Daar waar nodig brengen we in het hele proces van teelt tot aflevering verdere verbeteringen aan.

Vacatures van Versland Selection B.V.

Momenteel heeft Versland Selection B.V. geen vacatures open staan.