Vis & traiteur Jeroen Vijverberg

  • Handel & Retail
  • Naaldwijk

Over ons

Allereerst willen wij u bedanken voor uw bezoek aan onze site. Wij willen u een beeld geven, wie wij zijn en wat wij doen. Vis & traiteur Jeroen Vijverberg is gevestigd in het hart van het Westland aan de Rembrandtstraat 1b in Naaldwijk.

Hoe zijn we begonnen?

In 1988 zijn wij begonnen met het starten van een kwaliteitswinkel aan de Prins Bernhardstraat 5b in Naaldwijk op het gebied van alle soorten vis. Door met de beste kwaliteit vis te werken, waren wij in 2000 uit onze winkel gegroeid en zijn wij verhuisd naar de Rembrandtstraat 1b. Wij hebben ons toen aangesloten bij de Vereniging van Visgilde om ons nog verder te kunnen ontwikkelen. In juni 2006 besloten wij, om ook buiten de winkel om, buffetten te gaan verzorgen. Echter, wij hadden daar toen de capaciteit nog niet voor. Daarom realiseerden wij in de lege ruimte boven de winkel een moderne grootkeuken, die aan alle HACCP eisen zou voldoen. Dit alles om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Ook namen wij in januari 2007 een kok in dienst, die dit alles voor ons ging verzorgen. Per 1 december 2009 vonden wij het tijd om weer op eigen benen te staan. Niet, omdat de Vereniging van Visgilde niet goed is, maar omdat wij binnen deze organisatie ons niet verder konden ontwikkelen. Wij wilden meer en hadden zin in een uitdagend avontuur! En daarom hebben we toen onze naam aangepast in Vis & traiteur Jeroen Vijverberg.

In januari 2010 hebben wij nog een kok aangenomen voor het cateringgedeelte. De catering, waar we voor 95% buffetten leveren, die uit vlees bestaan, begon te groeien en mensen weten ons nu beter te vinden. De gewenning van ook vlees moet wel nog steeds een beetje groeien aangezien er wordt uitgegaan als je een viswinkel bent er alleen visbuffetten worden gemaakt. Niets is minder waar. Sinds mei 2011 hebben wij besloten een derde kok aan te nemen. Het wordt steeds meer een trend om walking dinners te geven, je hoeft hiervoor niet aan tafel maar krijgt kleine hapjes zowel warm als koud aangeboden tot en met het dessert. Ook hier hebben wij vele mogelijkheden waarin zelfs met een gluten of andere allergiesoort rekening kan worden gehouden. Het minimale aantal voor het verzorgen van een buffet hebben wij gesteld op 20 personen. De buffetten worden geleverd op het tijdstip en plaats wat van tevoren wordt afgesproken en ook het ophalen van het “vuile” buffet wordt besproken. Dus terwijl wij doen waar we goed in zijn, geniet u met uw gasten van een heerlijk buffet.

In februari 2018 hebben wij voor u ook een webshop gebouwd, zodat u online kunt bestellen. De bestelling kunt u ophalen in de winkel of laten bezorgen.

Vacatures van Vis & traiteur Jeroen Vijverberg

Momenteel heeft Vis & traiteur Jeroen Vijverberg geen vacatures open staan.