Vreugdenhil Young Plants

  • Tuinbouw
  • De Lier

Vreugdenhil Young Plants legt dagelijks de basis voor een succesvolle start voor vele glasgroente- en sierteelttelers. Wij zijn gespecialiseerd in de opkweek van jonge groenteplanten voor telers van tomaat, paprika en komkommer, de opkweek en beworteling van jonge sierplanten uit stek en zaad en daarnaast de opkweek van Pick-&-Joy plukgroenten. Het bedrijf bestaat uit circa 30 hectare, verdeeld over vijf locaties waarvan drie in De Lier en twee in Naaldwijk.

Bij Vreugdenhil Young Plants hebben onze medewerkers één ding gemeen: het zijn aanpakkers en gaan ervoor! We zijn vooral ook praktisch ingesteld. Iedere dag gaan wij als team voor kwaliteit en het succes van onze producten, onze klanten en ons bedrijf. Samen groeien wij – door onze enthousiaste medewerkers – ieder jaar door.

De sfeer binnen Vreugdenhil Young Plants is vooral no-nonsense, betrokken en met aandacht voor de werknemers. Als groeiend bedrijf hebben we regelmatig vacatures. Heb je zin om ons team van circa 120 vaste medewerkers te komen versterken? Bekijk dan de vacature en onze filmpjes voor een kijkje achter de schermen binnen het bedrijf!


Vacatures van Vreugdenhil Young Plants

Momenteel heeft Vreugdenhil Young Plants geen vacatures open staan.