Waterdrinker Green Trade Center

  • Handel & Retail
  • AALSMEER

Onze wortels

De wortels van Waterdrinker liggen op de markt in Zaandam, een stad onder de rook van Amsterdam. Dit is de plek waar oprichter en naamgever Jaap Waterdrinker begon met de handel in bloemen en planten. Regelmatig kocht hij als marktkoopman zoveel bloemen en planten in, dat hij de handel opsloeg in zijn woonboot en zijn gezin letterlijk tussen het groen sliep. Dat kon zo niet langer en dus begon Jaap een bloemenwinkel.

Deze bloemenwinkel groeide uit tot een plantengroothandel in Aalsmeer, het hart van de bloemen- en plantenwereld. ‘Ome’ Jaap had een neusje voor bijzondere producten en durfde bovendien risico’s te nemen. Nog steeds staat Waterdrinker bekend om haar lef en innovatieve karakter. Mede hierdoor is ons bedrijf in record tempo uitgegroeid van de lokale plantenhandelaar, tot een van de grootste wereldwijde exporteurs en groothandelaren van bloemen, kamer- en tuinplanten en accessoires.

Begin 2018 hebben wij het Waterdrinker Green Trade Center (GTC) geopend: het grootste groene inkoopcentrum in Europa met maar liefst 25.000m² aan bloemen, planten en accessoires. Een plek waar je gelukkig van wordt! Als voorloper in de branche kan het GTC met recht een showroom worden genoemd voor de sierteeltsector.

Let’s keep on growing! 

Vacatures van Waterdrinker Green Trade Center

Momenteel heeft Waterdrinker Green Trade Center geen vacatures open staan.