Wodan Brothers – Dyflexis

  • Zakelijke dienstverlening
  • Den Haag

Dyflexis staat voor DYnamische FLEXibele Informatie Systemen en is marktleider op het gebied van gebruiksvriendelijke online personeelsplanningsoftware voor diverse branches. Dyflexis wordt gebruikt door duizenden bedrijven in allerlei soorten en maten.

Den Haag 2008
Joshua Angnoe, developer en medeoprichter van Dyflexis, werkte in 2006 als glazenhaler op de Grote Markt in Den Haag en kon niet begrijpen dat roosters uitgeprint in de keuken werden opgehangen. Met zes zaken van dezelfde eigenaar moest de hele markt afgelopen worden om te kijken of je ergens ingepland stond. Na het zoveelste probleem met de planning bood hij aan om een oplossing te schrijven. In de garage van zijn moeder (in tegenstelling tot het sprookje van Steve en z’n Apple wél waargebeurd) schreef hij de eerste versie van het online planningssysteem Dyflexis dat in 2008 gelanceerd werd.

In 2010 zochten de gebroeders Van den Ende, Thomas en Matthijs, een developer voor een heel ander project. Ze raakten in gesprek met Joshua en al snel vertelde hij hen over zijn planningsoftware. De broers zagen de mogelijkheden van Dyflexis en wilde kijken of er een markt voor was. De eerste drie pitches waren raak en de raket was gelanceerd.

Den Haag 2018
Inmiddels werken er ruim 40 mensen aan de Dyflexis Planning Software. Het programma dat begon als roostersoftware is doorontwikkeld tot een professioneel planningssysteem voor elke branche: onze eigen prikklok met vingerafdruk, de Rex-O-Matic, dedicated apps voor iOS en Android en facturatie is maar een kleine greep aan het aantal features dat in de loop der jaren aan Dyflexis is toegevoegd.

Ondanks alle toegevoegde features geloven we nog steeds dat functionaliteit niet ten koste hoeft te gaan van gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast geloven wij niet in ellenlange implementatietrajecten. Wanneer software niet in één keer wordt begrepen dan ligt dat vaker aan de programmatuur dan de gebruiker. Wij kunnen dan ook met een gerust hart onze gebruikers voorzien van gratis ondersteuning.

Vacatures van Wodan Brothers – Dyflexis

Momenteel heeft Wodan Brothers – Dyflexis geen vacatures open staan.