Wood Creations

  • Handel & Retail
  • 's-Gravenzande

Over Wood Creations

Het creƫren van evenwicht tussen huis, interieur en de mens die zich daarin beweegt. Mooie dingen bij elkaar laten passen, de vormgeving van het complete interieur voor woonhuizen of werkruimtes, is een belangrijk deel van ons vak. Een vak dat nauw luistert.

Geeft u de vormgeving van uw interieur liever uit handen? Wij maken graag een totaalplan dat in overleg met u tot in detail wordt samengesteld. Van lichtplan en schikking, tot kastinrichting.

Hoe het begon…

Wood Creations is in 2005 door ons, Maarten van den Burg en Maurice Robers, vrienden en bevlogen vakgenoten, opgericht vanuit de wens echt mooi en goed meubilair te leveren. Vakwerk dat al snel zichzelf verkocht. Binnen twee jaar groeide de meubelmakerij uit zijn jasje. Wij verhuisden naar een groter pand en ontwikkelden grotere plannen. Wat ons betrof kwam er nog veel meer mooi en duurzaam vakwerk. Zo mogelijk voor de volledige woon- en werkomgeving.

Het aanbod werd gestaag uitgebreid tot het ontwerpen, maken en installeren van complete interieurs. Ook kwam er een team vakbekwame meubelmakers in de werkplaats.

Potlood en papier werden aangevuld met een computer en driedimensionale ontwerpen. Er werd een samenwerking aangegaan met een stoffeerder en met leveranciers van verlichting en decoratieve objecten.

Wood Creations is een bloeiend, enthousiast bedrijf dat complete interieurs ontwerpt en produceert.

Een bedrijf met hart voor huis en haard!

Vacatures van Wood Creations

Momenteel heeft Wood Creations geen vacatures open staan.