Zwirs Horti

  • Techniek/Industrie
  • Poeldijk

Welkom bij Zwirs Horti Projects

Op zoek naar de ideale kassenbouwer?

Zwirs Horti Projects is, met meer dan 30 jaar ervaring in huis, actief in het ontwerpen en bouwen van complete kassenbouw projecten over de gehele wereld. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, waarbij een tevreden klant onze drijfveer is. Zwirs Horti Projects heeft met zijn medewerkers een grote groep onderaannemers waarop wij ons kunnen beroepen. Zodoende zijn wij in staat om snel te kunnen handelen en een project van begin tot eind op kort termijn en volgens een strak gepland schema efficiënt op te leveren.

De mogelijkheden
Wij ontwerpen en bouwen elk type kas, volgens de laatste trends en eisen, met de beste en nieuwste materialen en geheel volgens de wensen en eisen van de klant. Natuurlijk kunnen wij alle standaard kassen leveren en bouwen, zo is men verzekerd van de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om het alleen leveren van materialen, het renoveren van bestaande kassen, project begeleiding middels supervisie of om een totaal project. Bij ons bent u verzekerd van top kwaliteit en de beste betrouwbare oplossingen.

Meer dan kassenbouw
Niet alleen op het gebied van kassenbouw zijn wij u ideale partner maar ook voor bedrijfsruimtes en tuincentra. Zwirs Horti Projects ontwerpt en bouwt deze altijd volgens de laatste trends en ontwikkelingen, volgens de laatste strikte normen en regels. Naar een ontwerp van uw architect of naar een gezamenlijk uitgewerkt plan, wij kunnen het naar uw wensen realiseren. Met de hoogste kwaliteit aan materialen en technologie, staan wij garant voor een indrukwekkend resultaat.

Kassenbouw
Zwirs Horti Projects is een bekende naam in de glastuinbouw. Met meer dan 30 jaar ervaring in huis hebben we inmiddels onze kennis opgedaan in veertig verschillende landen. Daardoor zijn we een allround kassenbouwer. Bekend met de laatste technieken in de bouw, maar ook met de nieuwste inzichten in de teelt.

Renovaties

Eén van de specialismes bij Zwirs Horti Projects is het renoveren van bestaande kassen en bedrijfsruimtes. Het vervangen van dek- en gevelsystemen of het aanpassen van een beluchtingsmechaniek is bij ons geen enkel probleem.

Vacatures van Zwirs Horti

Momenteel heeft Zwirs Horti geen vacatures open staan.