Alcomij BV

  • Tuinbouw

Slimme glastuinbouwoplossingen sinds 1969.

Alcomij ontwikkelt en produceert al sinds 1969 slimme kassystemen en logistieke teeltoplossingen. Dankzij onze lange en brede ervaring hebben we een diep inzicht in de markt ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij onze klanten nauwgezet en toegewijd de best passende en meest complete systemen  leveren. Hierbij moet je denken aan stalen kasconstructies, slimme aluminium kasdek-, kasgevel en kasverwarmingsystemen, stapelwagens (veilingkarren) en mobile kweektafels.

Onze mensen zijn belangrijk!

Als solide, betrokken, echt hightech familiebedrijf weten we dat ons aanhoudende succes een directe afspiegeling is van ons gemotiveerde team van toegewijde medewerkers.

Wij hebben een duidelijke focus, beschikken over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en geloven in de ondersteuning van onze mensen door de juiste werkomgeving te creëren voor een aangenaam en langdurig beroepsleven bij Alcomij. Als onderdeel van onze toewijding aan medewerkers investeren we in hun ontwikkeling, helpen we hen om het volledige potentieel te realiseren en doelen te bereiken op een uitdagende en lonende internationale werkplek.

Wil je ook deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan direct op één van onze vacatures!

 


Vacatures van Alcomij BV

Momenteel heeft Alcomij BV geen vacatures open staan.