Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling

  • Bouw
  • Maasdijk

Van Mierlo, aangenaam!

Het was Willem van Mierlo die in 1927 in Schipluiden de basis legde voor het huidige Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling. Hij begon met het realiseren van tuinderswoningen. Later kwam daar de bouw van veiling- en bedrijfspanden bij en werd de afdeling planontwikkeling opgezet.

Wij werken vanaf het eerste stadium samen met onze co-makers en luisteren naar de wensen van onze klant, om het beste resultaat te behalen. Dit in combinatie met ons vakmanschap zorgt ervoor dat wij de wensen van de klant optimaal kunnen vormgeven. Op het terrein van het proces opteren wij nadrukkelijk voor BIM en Lean-management. Hierbij zetten we op een professionele en resultaatgerichte manier onze middelen en kennis in. Dat alles met als doel duurzame gebouwen te realiseren van hoogwaardige kwaliteit.

Onze jarenlange ervaring maakt het mogelijk om ons optimaal in te leven in de wensen van de klant en bouwwerken te realiseren die aansluiten op de omgeving. Daarbij willen wij bijdragen aan duurzame gebieden middels het mee denken overontwikkelenbouwen enrenoveren van vastgoed, waarbij we altijd als uitgangspunt nemen: het realiseren van een leefomgeving, waar de gebruiker zich thuis voelt.

Vacatures van Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling

Momenteel heeft Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling geen vacatures open staan.